DYSLEXIEBEGELEIDING

Wellicht hebben jullie mij al eens zien lopen. Of mijn naam voorbij horen komen en hebben jullie je afgevraagd wie ik ben. Mijn naam is Marita Oosterheerd en ik ben werkzaam als Orthopedagoog voor Timpaan Onderwijs, Advies en Concultancy. Op jullie school geef ik dyslexiebehandelingen aan kinderen met ernstige, enkelvoudige dyslexie. Dit wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Per leerling zal ik iedere week 55 minuten op school aanwezig zijn voor de behandeling. Daarnaast krijgt de leerling huiswerk mee.

Timpaan Support, wat deel uitmaakt van Timpaan Onderwijs, levert naast dyslexiezorg ook groepsbehandelingen en individuele behandelingen voor opvallend gedrag en psycho-educatie. Daarnaast levert Timpaan Onderwijs meerdere diensten op het gebied van zorg, onderwijsontwikkeling en/of management en organisatieontwikkeling. Hierbij kan gedacht worden aan leerlingenzorg, consultatieve leerlingbegeleiding, onderwijs aan zieke leerlingen, begeleiding en trainingen op het gebied van handelingsgericht en opbrengstgericht werken en managementtrainingen. Voor meer informatie over alle diensten verwijs ik jullie door naar de website van Timpaan Onderwijs (www.timpaanonderwijs.nl) of bel naar ons kantoor in Assen (0592-788606).

Ik hoop dat ik jullie hiermee wat meer informatie heb gegeven over mezelf en Timpaan Onderwijs. Hebben jullie vragen dan mag je me natuurlijk altijd aanschieten.
Daarnaast ben ik te bereiken via tel.: 0646037561 of
e-mail: m.oosterheerd@timpaanonderwijs.nl