KAMP GROEP 7-8

Maandag 26 mei 2014 dag 1
We mochten om 8:45 uur op school komen. Eerst moesten we bij de onze tafel zitten want juf wou nog wat zeggen. Daarna gingen we naar de auto’s. Ik zat in de auto met : meester Roland, René, Hessel en Thom. Na een tijdje rijden gingen we naar een winkel om een ansicht kaart te kopen of snoep en chips. Toen hoefden we nog maar 10 minuten te rijden. Toen we er waren mochten we het huisje nog niet in, dus gingen we zwemmen. Er is een giga glijbaan en een speeltuin. Ik ging heel vaak van de glijbaan. Na het zwemmen gingen we naar een klimwand. Ik ben er wel op geweest, maar niet helemaal boven in. Na het klimmen was het 15:30 uur en mochten we het huisje in en gingen we kamers verdelen. Ik lag met alle jongens van groep 7/8 op een kamer. Daarna hebben we niet zoveel gedaan. In de avond gingen we barbecueën. Na het barbecueën gingen we wat rond hangen en hebben bijna niet geslapen.

Dinsdag 27 mei 2014 dag 2
Eerst gingen we ontbijten. Na het ontbijt gingen we naar het bos en kwam Hieke ook. Zij was ziek thuisgebleven. In het bos gingen we slagbal spelen en toen heeft mijn team gewonnen. Na het slagbal deden we levend stratego, dat heb ik 2 keer verloren. Na stratego kregen we wat drinken en voor de kinderen die het wouden een stukje meloen. Na wat drinken en een stukje meloen deden we blikspuit. Juf moest tellen en de eerste keer schopte Brecht de bal weg. De tweede keer wou Hidzer de bal weg schoppen, maar hij viel in het zand. Na de spelletjes gingen we weer zwemmen en na het zwemmen mochten we iets voor ons zelf doen. In de avond aten we spaghetti en hadden we de bonte avond. Met de bonte avond deed ik samen met Hennie, Brecht en Vera. We deden het dieren geluidenspel. Daarna mocht iedereen sponsen in mijn gezicht gooien.

Woensdag 28 mei 2014 dag 3
Na het ontbijt gingen we onze kamers opruimen en onze koffers in pakken.
Kamp was heel leuk en ik geef het cijfer 9,5 omdat we geen spokentocht hadden.

Joey!