maandopening maart 2018

dinsdag 13 maart 2018

Vanmorgen werd de maandopening verzorgd door de kinderen van groep 3,4 en 5.
Onder grote belangstelling van de overige kinderen, maar ook van diverse ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden, zongen de sokpoppen (door de kinderen zelf gemaakt onder begeleiding van Us Foarsetsje) het lied "Alles is liefde" Dit was zo'n groot succes dat de kinderen de sokpoppen voor een tweede keer mochten laten optreden.
Aansluitend was er in het lokaal van groep 345 een presentatie te bewonderen over het thema waar de afgelopen weken hard aan gewerkt was: Afval, afvalverwerking en Recyclen. Iedereen kon langs de presentatie lopen en daar van de kinderen uitleg krijgen over de verschillende onderdelen. De kinderen gingen helemaal op in hun uitleg. Wat is er veel geleerd!

In het fotoalbum elders op de site een kleine impressie.